Thursday, May 3, 2012

OUTFIT: The brown was my favorite colour

embroidered design from women's fashion clothing shop, get your favorite embroidered design at street fashion store and enjoy free shipping worldwide at OASAP.Check Shirt from women's fashion clothing shop, get your favorite Check Shirt at street fashion store and enjoy free shipping worldwide at OASAP.


                                            dress- H&M, shoes- H&M, glasses-H&M                                                
V poslední době nalézám na internetu čím dál více soutěží. Ať už se jedná o bloggové giveaway, kosmetické soutěže o nejlepší nalíčení tou a tou značkou u které soutěžíte nebo dokonce outfitové soutěže. Netušila jsem jestli se zmínit, ale zrovna do outfitových soutěží se svými "módními" kreacemi hrrr nejsem, protože bych mohla sklidit maximálně posměch. A tak jsem si řekla, že by nebylo špatné upozornit někoho, kdo by takovou příležitost využil a vyzkoušel své štěstí, zdali se mu podaří vyhrát 10 000korunovou poukázku na nákup v obchodě www.fashiondays.cz. 
Soutěž probíhá na těchto facebookových stránkách od 2.května po dobu 1měsíce.

A jak se zúčastnit? Jděte na facebook Fashion Days Česká republika, klikněte na aplikaci 
a můžete se pustit do soutěžení. Poté už stačí sdílet a "prosit" kamarády o like(y), abyste vyhráli. Je zajímavé, že v této soutěži je možnost tlačítka dislike, takže bacha, aby Vám vaši odpůrci a protivníci neudělili více záporného hodnocení :D.

Takže myslím, že tahle soutěž bude jen pro odvážlivce/kyně, které si věří :). 

No comments:

Post a Comment